Εκδόσεις & Βιβλιοπωλείο

Λίγα λόγια για εμάς. Την εμπειρία μας, τις εκδόσεις μας, το βιβλιοπωλείο μας και τους τρόπους που μπορούμε να φανούμε χρήσιμοι.

Η εταιρία “Αφοί Κυριακίδη - Εκδόσεις Α.Ε.” ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 με έδρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σκοπός της η παραγωγή ποιοτικών εκδόσεων (έντυπων αλλά και ηλεκτρονικών) που να καλύπτουν όλα τα επιστημονικά πεδία, αλλά και επιλεγμένες εκδόσεις γενικού ενδιαφέροντος. Τα στελέχη της έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο των εκδόσεων κάτι που υπόσχεται ένα άψογο αποτέλεσμα αλλά και άριστη συνεργασία με τους συγγραφείς των έργων. Ανάμεσα στους συγγραφείς - συνεργάτες περιλαμβάνονται ακαδημαϊκοί και άλλοι επιστήμονες το έργο των οποίων συνέβαλε (και εξακολουθεί να συμβάλλει) καθοριστικά στην προαγωγή των επιστημών του πολιτισμού και της εκπαίδευσης στην Ελλάδα.


Πολλοί τίτλοι βιβλίων της εταιρίας “Αφοί Κυριακίδη - Εκδόσεις Α.Ε.” χρησιμοποιούνται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ) της χώρας αλλά και της Κύπρου, στηρίζοντας το διδακτικό και ερευνητικό τους έργο.


Εάν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεστε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας καλωσορίζουμε και ευελπιστούμε να αποτελέσει για εσάς μία ευχάριστη εμπειρία η περιήγηση στις σελίδες του.


Αν είστε συγγραφέας και αναζητάτε εκδοτική στέγη, θα χαρούμε να αναζητήσουμε μαζί τον τρόπο που θα μπορούσε το έργο σας να δημοσιευθεί, ακόμα και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και να ταξιδέψει σε όσο όλο τον κόσμο. Τέλος στο βιβλιοπωλείο μας θα βρείτε όλες μας τις εκδόσεις αλλά και βιβλία τρίτων οίκων, όπως επίσης και να παραγγείλετε βιβλία που δεν διατίθενται άμεσα.


Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας,
Αφοί Κυριακίδη – Εκδόσεις Α.Ε.