2310 208570 info@afoikyriakidi.gr
Το κατάστημά μας χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης και σας συνιστούμε να δεχτείτε τη χρήση τους για να απολαύσετε πλήρως την πλοήγησή σας.
Εργαστηριακή εξέταση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Β΄ έκδοση Δείτε περισσότερα...
Αναθεωρημένη έκδοση 2018 Δείτε περισσότερα...
Υγιεινή του κρέατος των θηλαστικών. Νέα τέταρτη έκδοση, ενημερωμένη και επαυξημένη. Δείτε περισσότερα...
Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει σπουδαστές και νέους, που τώρα ξεκινούν στον μαγικό κόσμο της αρτοζαχαροπλαστικής, να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις, αλλά και να εξηγήσει σε καταξιωμένους τεχνίτες γιατί γίνονται κάποια πράγματα που συνήθισαν να κάνουν μηχανικά, ενώ παράλληλα δίνει έξυπνες ιδέες και λύσεις σε προβλήματα.... Δείτε περισσότερα...