2310 208570
info@afoikyriakidi.gr
Το κατάστημά μας χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης και σας συνιστούμε να δεχτείτε τη χρήση τους για να απολαύσετε πλήρως την πλοήγησή σας.
978-960-602-016-2
Εργαστηριακή εξέταση του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων. Β΄ έκδοση
Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!
Ημερομηνία Διαθεσιμότητας:
Κωδικός ISBN | 978-960-602-016-2 |
Κωδικός Ευδόξου | 50662888 |
Συγγραφέας | Αντώνιος Μαντής, Δημήτριος Παπαγεωργίου, Δημήτριος Φλετούρης |
Έτος Έκδοσης | 2020 |
Βιβλιοδεσία | Μαλακό εξώφυλλο |
Διαστάσεις | 17x24 |
Σελίδες | 360 |
Βάρος | 752gr |
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.
Δημοφιλή προϊόντα
Εργαστηριακή εξέταση του γάλακτος και...
Σας περιμένουμε από κοντά και στο κατάστημά μας στη διεύθυνση Επισκόπου Κίτρους Νικολάου 4,
ΤΚ 54635, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (δίπλα στη Ροτόντα).
Επικοινωνία
τηλ. 2310 208 570
fax 2315 550 889
info@afoikyriakidi.gr
Εγγραφείτε στο Newsletter μας και ενημερωθείτε για νέα, εκπτώσεις και ειδικές προσφορές!